Beschikbaar -For Sale


Woezel X Suki.

Onze eerste outcross is een feit 

 

Op 2 januari 2024 is Suki bevallen van 10 prachtige pups, 5 reutjes en 5 teefjes 

Er zijn er al een aantal besproken voor meer informatie kan u ons altijd bellen of mailen.

De pups zijn in bezit van een stamboom van de stichting fair pups FGH en hebben een dna profiel 

Dit nest is ons A nest en is duurzaam gefokt

Quality approved litter 

Zijn uiteraard gechipt en hebben een Europees paspoort

Voor meer informatie over de stambomen 

www.fairpups.eu

 

 Voor deze lieve dame zijn we op zoek naar een 5* huisje 

Mya is een jong volwassen teef met een temide karakter ze is ontzettend lief ook als ze dingen spannend vind ze is gehoorzaam en heeft meerdere cursussen met succes afgerond

 


 

Waar moet je aan denken voordat je een puppy neemt?

 

Voordat u besluit dat een puppy het beste huisdier voor u is, of voordat u uw zinnen op een bepaald ras zet, zijn er veel dingen die u moet overwegen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat een puppy het juiste huisdier is voor u en uw gezin, aangezien het nemen van een huisdier een enorme verplichting is. Vergeet niet dat uw puppy snel zal veranderen in een prachtige volwassen hond die hopelijk vele gelukkige jaren bij uw gezin zal zijn.

U moet ervoor zorgen dat u aan de  5 welzijnsbehoeften van uw puppy kunt voldoen, door hem alles te bieden wat hij nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn - en u moet ervoor zorgen dat u dat kunt blijven doen terwijl zijn behoeften gedurende zijn hele leven veranderen. Hier zijn enkele dingen die u zorgvuldig moet overwegen voordat u een beslissing neemt:

 • Kosten: Heb je gebudgetteerd om ervoor te zorgen dat je alle kosten kunt betalen die gepaard gaan met het krijgen van een puppy? Het opzetten van een puppy kan in de eerste plaats duur zijn, maar u moet ook rekening houden met de levenslange kosten van het bezitten van een hond . Zorg ervoor dat je budget hebt voor verzekeringen, dierenartsrekeningen, eten en andere lopende kosten, zoals het kopen van snoeren, speelgoed en poepzakjes.
 • Lifestyle:  Heb je genoeg tijd voor een puppy? Ze hebben gedurende de dag veel gezelschap, amusement en voortdurende training nodig, vooral als ze jong zijn. Als u fulltime werkt, moet u mogelijk kinderopvang overwegen. Onthoud dat een nieuwe puppy een levenslange verbintenis is en dat u voor ze moet zorgen zolang ze leven. Als u grote veranderingen in uw levensstijl plant, zorg er dan voor dat ze een hond kunnen huisvesten.
 • Uw huis: Is uw huishond geschikt? Heb je een veilige tuin of toegang tot een veilige buitenruimte waar ze kunnen rennen en spelen, en genoeg ruimte voor ze om aparte eet- en slaapgedeeltes te hebben? Wat moet je aanpassen om het hondbestendig te maken?
 • Uw huishouden: wil iedereen in het huishouden een hond? Wie is verantwoordelijk voor wandelingen, voeding en speeltijd? Heeft u nog andere huisdieren in het huishouden? U moet alle introducties langzaam doen en nadenken of iedereen in uw huis graag een nieuwe, springerige pup zal verwelkomen.
 • Dierenartsen: Kent u dierenartsen in de buurt om uw nieuwe puppy te registreren? u kunt ook alle verantwoordelijke hondenbezitters die u kent om aanbevelingen vragen. Het is de moeite waard om de dierenarts te bezoeken voordat u een puppy aanschaft, aangezien zij u advies kunnen geven en u kunnen helpen met onderzoek.
 • Onderzoek:  voordat u een huisdier neemt, moet u ze altijd grondig onderzoeken. Als je aan een hond denkt, denk er dan aan om hun ras te onderzoeken om er zeker van te zijn dat ze bij je huis en levensstijl passen -

Als je overweegt een puppy te nemen, moet je ook goed overwegen waar je je nieuwe trouwe viervoeter vandaan haalt. Onthoud dat dit een grote impact kan hebben op hun gezondheid en welzijn.

Als je een puppy van een fokker koopt, pas dan op voor puppyboerderijen en leer de tekens kennen, zodat je er een kunt herkennen tijdens je onderzoek. het vinden van de perfecte pup bij een goede en verantwoordelijke fokker. Voor stamboompups kun je ook kijken naar een ras vereniging aangelosten fokker, omdat ze aan hogere normen moeten voldoen.

 

Voorbereiding op je nieuwe puppy

Als je eenmaal hebt besloten dat een puppy het juiste huisdier voor je is, zijn er veel dingen die je moet voorbereiden voordat ze arriveren.

Het eerste dat u moet doen, is uw huis puppybestendig maken en ervoor zorgen dat het de perfecte hondvriendelijke ruimte is , ervoor zorgen dat alles wat schadelijk is , zoals schoonmaakproducten, kabels en al het andere waar ze niet op mogen kauwen, buiten de deur is. het bereik van de poten! Vergeet niet dat uw nieuwe harige vriend snel zal groeien, dus trappen of meubels die op de eerste dag misschien onbereikbaar zijn, kunnen binnenkort toegankelijk worden voor uw pup.

Je moet er ook voor zorgen dat je nieuwkomer zijn eigen ruimte heeft, door een plek te creëren voor hun rustgebied. Een bench kan geweldig zijn, omdat het hen een veilige basis geeft om vanuit te verkennen en kan helpen bij hun zindelijkheidstraining. Zorg ervoor dat het op een rustige plek staat waar ze niet gestoord worden of in de weg zitten, met veel dekens en beddengoed om ze warm en comfortabel te houden. Als u van plan bent om uw hond uw kamer of bed te laten delen, is het nog steeds belangrijk om hem een ​​veilige plek te geven waar hij op andere momenten kan rusten, vooral als u niet van plan bent hem altijd toegang tot de slaapkamer te geven.

Zodra u hun rustruimte heeft uitgezocht, moet u beslissen waar uw puppy gaat eten. Dit moet op een andere plek zijn dan hun slaapgedeelte, en vergeet niet om hun eten ergens op te slaan waar ze niet bij kunnen!

Als er delen van uw huis zijn waarvan u niet wilt dat uw puppy er toegang toe heeft, of als u wilt beperken wanneer hij er toegang toe heeft, kunt u overwegen babyhekjes te installeren. Ze zijn een geweldige manier om uw hond te leren waar hij wel en niet mag gaan. Het zal ook helpen om ze veilig te houden en je puppy in staat te stellen je te zien als je een kamer binnengaat waar ze niet in mogen - wat erg geruststellend voor ze kan zijn terwijl je ze helpt wennen aan tijd alleen!

Als u de toegang tot bepaalde gebieden gaat beperken, zorg er dan voor dat u vanaf de eerste dag duidelijke grenzen stelt voor uw puppy, want het is erg verwarrend als ze soms ergens heen mogen, maar op andere momenten worden verteld.

Het is ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw tuin veilig is, zodat uw puppy veilig buiten kan spelen. Zorg ervoor dat ze zich nergens doorheen kunnen wurmen of onder een hek kunnen graven, en controleer op  giftige planten  en  andere gevaren voor de tuin .

Maak een controlelijst

Naast het puppy-proof maken van je huis, moet je ervoor zorgen dat je voorbereid bent met alle benodigdheden die je puppy nodig heeft. Hier zijn enkele dingen die uw lijst zou kunnen bevatten:

 

Je nieuwe puppy mee naar huis nemen

 

Uw nieuwe puppy mee naar huis nemen is een spannende tijd, maar het kan ook overweldigend zijn voor zowel u als uw pup. Er zijn echter veel dingen die u kunt doen om uw puppy te helpen wennen aan zijn nieuwe huis en de wereld om hem heen:

 • Neem de tijd: nieuwe plekken kunnen overweldigend zijn voor puppy's, dus je moet ervoor zorgen dat alles thuis rustig en rustig is op de dag dat ze aankomen. Misschien wil je ze in het begin beperken tot een of twee kamers in huis, zodat ze in hun eigen tijd langzaam aan alles kunnen wennen.
 • Creëer een routine: het is belangrijk om uw puppy zo snel mogelijk een routine aan te leren om hem te helpen wennen . Probeer elke dag op hetzelfde tijdstip te eten, te spelen en naar bed te gaan (evenals wandeltijden zodra ze naar buiten kunnen).
 • Kalmerende producten: Plug-in diffusers  die kalmerende feromonen afgeven, kunnen de eerste paar weken goed zijn. Ze kunnen ervoor zorgen dat uw puppy zich meer ontspannen voelt in huis, vooral tijdens die eerste nachten! U kunt ook kalmerende halsbanden of supplementen kopen die uw puppy kunnen helpen als u op reis bent, de dierenarts bezoekt of wanneer hij de wereld in gaat.
 • Wees consistent: zorg ervoor dat alle training en routine van uw puppy consistent zijn en dat uw gezin zich allemaal aan dezelfde regels houdt. Als u dat niet doet, kan uw puppy in de war raken en gefrustreerd raken, en het moeilijker vinden om te leren. 
 • Grenzen stellen: Zorg ervoor dat uw grenzen vanaf het begin duidelijk zijn en houd u eraan. Als u niet wilt dat uw puppy op de bank gaat, moet u ervoor zorgen dat u en uw gezin zich hier vanaf de eerste dag aan houden. Hetzelfde geldt voor delen van het huis waar uw hond niet is toegestaan ​​- zorg ervoor dat het vanaf het begin duidelijk is, zodat ze geen ongewenste gewoontes aannemen.
 • Start socialisatie: De socialisatieperiode van uw puppy is een belangrijk moment voor hem om te leren wat hij van het leven kan verwachten. Gedurende deze tijd is het erg belangrijk om ze te socialiseren met de bezienswaardigheden, geluiden en geuren die ze later in hun leven waarschijnlijk zullen tegenkomen. U kunt beginnen door uw puppy thuis te socialiseren en door hem mee naar buiten te nemen. Ze moeten volledig gedekt zijn door hun vaccinatie voordat ze gaan wandelen of niet-gevaccineerde honden ontmoeten - vraag uw dierenarts wat het beste is voor uw pup.
 • Geef ze de ruimte: hoewel het verleidelijk kan zijn om elke minuut met je nieuwe pup door te brengen, moeten ze ook tijd voor zichzelf hebben. Als ze moeten slapen en rusten, geef ze dan de ruimte om dat te doen en moedig ze aan om soms alleen te spelen om scheidingsproblemen op latere leeftijd te helpen voorkomen.
 • Overweeg trainingscursussen: Het kan een goed idee zijn om samen met uw puppy naar trainingscursussen te gaan, zodat u hem positieve ervaringen kunt laten opdoen met gevaccineerde honden en mensen in een veilige omgeving. Ze zullen ook beginnen met het leren van hun basiscommando's die later in hun leven erg belangrijk zullen zijn! Zorg ervoor dat je lessen kiest die worden gegeven door trainers die gecertificeerd of geaccrediteerd zijn en gebruik op beloning gebaseerde methoden. Als u niet zeker weet welke klasse u moet kiezen, kunt u uw dierenarts om aanbevelingen vragen.

Lees voor meer tips onze gids op de eerste dag met uw puppy .

Als je eenmaal bent begonnen om je puppy te helpen wennen, moet je hem ook naar de dierenarts brengen voor een controle en om eventuele resterende vaccinaties en andere behandelingen te boeken. Vergeet niet om een ​​herinnering in uw agenda te plaatsen voor eventuele toekomstige vaccinaties en ontwormings- / vlooienbehandelingen en vergeet niet hun microchipgegevens hun hele leven up-to-date te houden.

Het is ook een goed idee om uw nieuwe puppy zo snel mogelijk te verzekeren. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat ze alle dekking hebben die ze nodig hebben in de toekomst als ze ziek worden of gewond raken. U kunt hier een offerte voor PDSA Pet Insurance krijgen .

 

Je puppy voeren

Met zoveel keuze kan het lastig zijn om te weten wat je je nieuwe puppy te eten moet geven. Dieet is erg belangrijk om hun gewicht gezond te houden, dus we raden altijd een complete, commerciële aan puppyvoer aan , dat is geëtiketteerd voor puppy's in plaats van voor volwassenen. Puppy's hebben een bepaald niveau aan voedingsstoffen nodig in vergelijking met volwassenen om ze te helpen groeien, dus het vinden van geschikt puppyvoer is essentieel.

De fokker van uw puppy zou u moeten kunnen adviseren over welk voedsel uw pup al at en hoeveel. Het is een goed idee om in eerste instantie door te gaan met hetzelfde voer. Praat met uw dierenarts voor advies over het beste puppyvoer voor uw hond, zodat u er zeker van kunt zijn dat u er een kiest die past bij hun behoeften naarmate ze groeien. Als u op enig moment het voer van uw puppy moet verversen, zorg er dan voor dat u dit langzaam doet om buikpijn te voorkomen . Vergeet niet uw puppy regelmatig te wegen om te zien hoe snel hij groeit en of u hem de juiste hoeveelheid geeft.

 

Je puppy trainen

Uw puppy heeft heel andere bewegingsbehoeften dan een volwassen hond, en het is belangrijk om in het begin rustig aan te doen. Als algemene regel geldt dat het goed is om te streven naar vijf minuten lichaamsbeweging per maand van de leeftijd van uw puppy, twee keer per dag – onthoud dat elke puppy anders is, dus het kan zijn dat u dit moet minderen als uw puppy het moeilijk heeft. U kunt uw puppy nog steeds op tal van andere manieren blij en bezig houden, bijvoorbeeld door spelletjes te spelen of een voerpuzzel te proberen .

Voordat u met uw puppy de wijde wereld in gaat, moet u ervoor zorgen dat zijn vaccinaties volledig up-to-date zijn, zodat hij veilig en gezond blijft.

 

Je puppy trainen

 

Uw nieuwe puppy zal waarschijnlijk al zijn vaardigheden vanaf het begin moeten leren, wat veel basistraining betekent ! Begin thuis met de basis, zoals je hond leren herinneren en zitten. Dit zal je puppy voorbereiden op wanneer je voor het eerst gaat wandelen, en je kunt zijn training voortzetten wanneer je op pad bent met meer afleiding.

Ongeacht de leeftijd van uw puppy, u moet altijd een positieve, op beloning gebaseerde training gebruiken  wanneer u uw hond nieuwe dingen leert. Het kan jullie helpen om een ​​band op te bouwen, en je pup zal trainen als iets leuks zien om te doen.

Een ding waar de meeste mensen aan denken als ze hun puppy mee naar huis nemen, is zindelijkheidstraining! Zindelijkheidstraining is een belangrijk onderdeel van het trainen van uw puppy, dus het is een goed idee om meteen te beginnen. Gebruik altijd positieve, op beloning gebaseerde training en straf uw puppy nooit voor het toiletbezoek op de verkeerde plaats. Zindelijkheidstraining kan enige tijd duren - sommige pups kunnen binnen een paar maanden zindelijkheidstraining leren, terwijl andere er veel langer over doen. Het is belangrijk om eraan vast te houden en consequent te zijn.